Zoeken
  • Madelief Ruigewaard

Waarom ik mijn eigen bedrijf ben gestart.

Bijgewerkt op: mrt 10

In 2019 heb ik de keuze gemaakt om een duik in het diepe te nemen, en mijn eigen bedrijf te starten. Ik heb altijd al bijbaantjes gehad, Ik geloof dat ik mijn eerste baantje kreeg toen k 14 was. Ik bezorgde toen de kranten in de buurt op zondag, maar al gauw vond ik dit vreselijk om te doen en had ook snel mijn baantje opgezegd...


In de loop van de jaren heb ik een aantal bijbaantjes gehad, waarbij ik na een aantal maanden al geen uitdaging meer in vond. Van het ene baantje naar het andere baantje... en toen ik bijna 20 werd viel het kwartje ineens. Ik ben gemaakt om mijn eigen creativiteit aan de wereld te brengen, en het word tijd dat ik dat ga doen op mijn eigen manier!


Ik heb altijd al geweten dat ik later iets voor mezelf wilde gaan doen, maar ik had nooit kunnen denken en dromen dat dit al op zo'n jonge leeftijd ging gebeuren. Maar hey, where ever the wind blows you right? En ik wilde maar al te graag mijn eigen creatieve briesje volgen, en heb daarom de keuze gemaakt om voor mijn 20e verjaardag eigenaar te zijn van mijn eigen bedrijf.


Nu een jaar later ben ik bezig met nieuwe vertakkingen binnen het bedrijf en probeer ik nieuwe creatieve oplossingen te bedenken voor de wereld waar we nu in leven. Elke dag zie ik als een kans om inspiratie op te doen die ik vervolgens verwerk in mijn kunst.


Ik werk aan een nieuwe ik, een nieuw Two Eight Nine design. Met grotere dromen en ambities.

#creativiteit #businessowner #smallbusiness #creative

20 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven