EEN SCANDINAVISCHE MANIER VAN GEVEN

koss hq.jpg
 

Køss (spreekt uit als Kos) is een merk waarbij de focus ligt op de Scandinavische manier van gift giving en genieten van het leven. Gedreven door de liefde voor de Scandinavische stijl ontwerpen we onze prints stuk voor stuk zorgvuldig en met liefde. Ken je dat gevoel wanneer je zo trots bent op de plek waar je woont, dat je er het liefste de hele dag naar wilt kijken? Het huis waar je in woont, het voormalige huis van je ouders of misschien zelfs het huis van je vriend(in) of je lover? Bij Køss ontwerpen we printjes van de plek waar jij je het fijnst voelt zodat je deze een forever plekje kan geven bij jou thuis.

Wat betekend Køss?

Het belangrijkste woord van de Noorse taal bestaat slechts uit drie letters maar straalt wel een hoop warmte, vriendelijkheid, zorgzaamheid, verbondenheid en gelach uit!
Zeg je 'kos', dan word er nogal wat van je verwacht: van gezellig met kaarslicht aan de houten keukentafel zitten keuvelen tot 's avonds laat midden in de natuur hand in hand het noorderlicht bewonderen. Kos kan ook iets simpels zijn zoals bijvoorbeeld geneiten van een lekker kopje koffie met een heerlijk stukje taart erbij.

Onze kijk op kos is echter iets breder en we zien het echt als een gevoel, een plek waar je je thuis voelt, gezellig leven. En wat is nou beter dan de gezelligheid van je eigen huis letterlijk in huis te halen!

 

" Een gevoel van warmte, een plek waar je thuishoort, ergens of iets waar je je vrij voelt, een plek waar je hart ligt."

 
7.jpg
6.jpg
2.jpg
4.jpg
5.jpg
3.jpg