FAQ

Alles wat je moet weten

HOE PLAATS IK EEN BESTELLING?

Bestellen is heel makkelijk. Onze producten kun je via onze webshop eenvoudig bestellen. Mocht je er toch niet uitkomen? Dan kan je ons altijd een berichtje sturen via Whatsapp of via het contact formulier.

WELKE BETAALMOGELIJKHEDEN ZIJN ER?

We accepteren de volgende betaalmethoden:

IDEAL:

Met ideal kun je gemakkelijk en online met elke Nederlandse bank betalen. Wanneer je jouw bank hebt gekozen word je doorgestuurd naar de veilige omgeving van jouw eigen bank.

PAYPAL:

Wanneer je kiest voor betaling via PayPal word je direct doorgestuurd naar de website/omgeving van PayPal. Wanneer je al een account hebt is het betalen met slechts enkele stappen geregeld. Mocht je nog geen account hebben, meld je dan aan en koppel jouw eigen bank aan PayPal. De betaling via PayPal wordt direct verwerkt en daarmee nemen wij je bestelling ook direct in behandeling.

  

  

HEBBEN JULLIE OOK CADEAUKAARTEN?

Geef hier je antwoord. Wees bedachtzaam, schrijf duidelijk en bondig en voeg geschreven en visuele voorbeelden toe. Lees de tekst goed door en zorg ervoor dat de antwoorden ook goed te begrijpen zijn voor mensen die de website voor het eerst bezoeken.

RETOURNEREN

  Artikelen kunnen binnen 30 dagen geretourneerd worden, her artikel dient echter wel aan het retour beleid te voldoen. Op de pagina van ons retour beleid vind je hier meer informatie over.